Drankenkaart Menukaart Reserveren English Translation

FRITS

FRITS

Lieve borrelaars, 

Het is alweer 3 jaar geleden dat ik mijn eerste editie in jullie mooie stad mocht organiseren. We hebben vele mooie locaties bezocht samen en er gaan nog een heleboel mooie aan het rijtje worden toegevoegd. Mijn verjaardag vieren kan wel het allerbeste bij de Winkel van Sinkel en ik heet jullie daarom van harte welkom op vrijdag 22 november.

Ik ga jullie trakteren op een heerlijk avondje uit, zoals je dat van mij gewend bent. Het lijkt me echt super als jullie ook komen! Ik ga flink uitpakken dus alle toeters en bellen kunnen weer uit de kast worden gehaald.


Ik zorg voor een paar heerlijke DJ's die de lekkerste house, disco en hits van Frits gaan draaien en ook voor ander entertainment wordt gezorgd dus zorg jij maar gewoon dat je erbij bent.

Wat je kan verwachten? 
- De Frits vibe op een prachtige locatie
- Samen vrijdagborrelen met een drankje in de hand
- De leukste Frits DJ’s met de lekkerste deuntjes 
- Leg dit heerlijke moment vast bij de Photobooth
- De lekkerste hapjes en drankjes 
- Dansen met de leukste mensen in een mooie setting

- Datum: vrijdag 22 november, 18:00 uur 
- Waar is Frits? Winkel van Sinkel, Utrecht
- Tickets? De ticketverkoop start maandag 21 oktober om 19:00 uur via http://bit.ly/Frits3jaar
- Muziek: Onze DJ's draaien de lekkerste House, Disco en RnB platen!

Frits:
Frits wisselt elke editie van locatie! Hij zorgt voor lekkere muziek, heerlijke drankjes, waanzinnige hapjes en nodigt jou, je vrienden en vriendinnen uit voor gezelligheid en vooral veel gekkigheid. De Frits DJ's draaien de lekkerste House en Disco platen, maar zullen je ook zeker verrassen met heerlijke RnB en hitjes.

Liefs, Frits

Tickets