Drankenkaart Menukaart Reserveren English Translation

Holiday Jam Reunion

Holiday Jam Reunion

HOLIDAYJAM REUNION
“The Ultimate Oldskool R&B Party”!
ZATERDAG 9 NOVEMBER – WINKEL VAN SINKEL

It’s that time again… Na een super gezellige september editie stroomden de verzoeken wanneer de volgende Holiday Jam editie weer is binnen. Mensen die waren geweest en mensen die het door vakantie hadden gemist wilden niet weer 3 maanden wachten. Daarom hebben we besloten ZATERDAG 9 NOVEMBER de laatste Holiday Jam van 2019 te organiseren. Dit keer met een gloednieuwe spannende line up waar je “U” tegen zegt. Deejay BIGGI die nog steeds een van de toppers van het land is, komt langs voor een exclusieve HJ set! Samen met zijn MC (en R&B zanger) ELTON CROWN, gaan ze laten zien waarom ze zo “groot” in de scene zijn. DJ Chippie “Nak a Pokoe” is een ware grootheid in de classicscene en zal zijn skills ook weer tonen tijdens deze editie. Daarnaast hebben we maar liefst drie DJ’s -RODNEY MUSIC, GEORGE FELIX & SHUG LA SHEEDA- die Utrecht vertegenwoordigen! ! Utka are you ready?

LINE UP:
BIGGI ft. ELTON CROWN
SHUG LA SHEEDA
CHIPPIE
RODNEY MUSIC
GEORGE FELIX

HOLIDAY JAM is voor een hele generatie verspreid over heel Nederland het nostalgische event dat je terugbrengt naar de tijd toen je leven nog onbezorgd was. Een tijd waar een feest ook echt een feest was en men nog moeite deed om zich voor een event te dressen. Een tijd dat men naar een feest kwam om te dansen en te partyen in plaats van te hangen aan de kant. Social contact was belangrijker dan Social media en in plaats van een selfie, maakte je liever een pic met je homies of homegirls! Maar vooral een tijd waar je niet kon wachten tot de volgende HOLIDAY JAM weer plaatsvond, waar je wist dat je jouw oude vrienden of vriendinnen zou ontmoeten en nieuwe mensen zou leren kennen en waar je lekker kon genieten van ECHTE goeie R&B en Hip Hop!!
Nu zijn we terug! Maar niet alleen voor de vaste garde, ook degene die toentertijd te jong was maar wel van die lekkere R&B en Hip Hop tracks van eind jaren 90, begin 2000 houdt, of degenen die het toen gemist hebben kunnen deze tijd nu mee beleven, maar wel zolang je minimaal de leeftijd van 25+ hebt (ID verplicht!)

HOLIDAY JAM REUNION
“The Ultimate Oldskool R&B Party”
ZATERDAG 9 NOVEMBER

Location: Winkel van Sinkel, Oudegracht 158, Utrecht
Time: 23:00 start event - 05:00 End
NO GUESTLIST
Minimum age 25 years (ID required)
Dresscode: Dress to impress the DoorHost!
Early Bird 10,- Presale: €15,- excl. Fee Online: www.holidayjam.nl // more @ the door!
For VIP reservations please call +31621271267 or email us at info@Soixante-Neuf.nl. (Limited VIP tables available)
For more info, photos and movies please check: www.holidayjam.nl/www.universalsoundprojects.nl

Tickets