Drankenkaart Menukaart Reserveren English Translation

Holiday Jam

Holiday Jam

Een nieuw jaar brengt vaak nieuwe goede voornemens! En voor het jaar 2020 beloven wij voor iedereen een TOP party year met nog meer verrassingen bij Holiday Jam parties! Wederom staan er 4 edities van Holiday Jam in de Winkel van Sinkel gepland en de eerste van het nieuwe jaar is zaterdag 22 februari en deze MAG je niet missen!
Voor deze editie hebben we de oldskool legende uit het oosten weten over te halen om te komen draaien. Niemand minder dan Violatorz, de DJ van onder andere de Luxor Reunion is aanwezig om een heerlijke avond met de lekkerste muziek voor jullie te serveren natuurlijk met een paar van onze vaste residents.
LINE UP:

VIOLATORZ
RODNEY MUSIC
CHIPPIE
URVIN MONTE

Hosted By:
MC VI

HOLIDAY JAM staat zoals iedereen nu wel weet garant voor een en al gezelligheid! Leuke mensen en top muziek zijn dė ingrediënten voor ons succes. Zorg dat je je leukste outfit aan hebt want met al die oude bekenden gaan we er een top avond van maken.
HOLIDAY JAM is nu al een tijdje het feest voor de mensen van toen en de liefhebbers van lekkere R&B en Hip Hop tracks van eind jaren 90, begin 2000. Dus was je er toen ook al bij dan ga je deze zeker niet willen missen en was je toen te jong maar ben je nu wel 25+ (legitimatie verplicht) , dan kan je het nu eindelijk beleven!

Tickets