Dinerkaart Lunchkaart Reserveren English Translation

WE ALL LOVE 80’s 90’s 00’s NYE

WE ALL LOVE 80’s 90’s 00’s NYE

Vrijdag 31 december 2021 - WE ALL LOVE 80’s 90’s 00’s NYE - Winkel van Sinkel - Utrecht

WE ALL LOVE 80’s 90’s 00’s presenteert haar Utrechtse NEW YEAR’S EVE SPECIAL op vrijdag 31 december 2021. Na alle succesvolle edities van de afgelopen jaren is het tijd om ook het jaar 2021 in stijl af te sluiten. Ervaar de geweldige sfeer, proef de heerlijke champagne en bekijk het prachtige vuurwerk terwijl je geniet van de lekkerste hits en visuals uit de 80’s, 90’s en 00’s!

 

VIER OUD EN NIEUW IN UTRECHT

NYE vieren we zoals je dat van WE ALL LOVE 80’s 90’s 00’s gewend bent. Het gezelligste feest van Nederland brengt je het beste uit de 80’s, 90’s en 00’s. De beste DJ’s staan achter de draaitafels om te zorgen voor spetterend vuurwerk op de dansvloer. Van Michael Jackson tot RUN-DMC, de grootste hits komen allemaal voorbij. Ga los op alle meezingers van de Spice Girls, show je moves op de tunes van Justin Timberlake en ‘party like it’s 1999’ met Prince! De overheerlijke muzikale tijdreis op de dansvloer wordt begeleid door alle legendarische knallende kurken TV- en filmfragmenten uit de 80’s, 90’s en 00’s. Ervaar flashbacks naar de tijd waarin iedereen thuisbleef voor hitserie The Sopranos en alle avonturen van de dames uit ‘Sex and the City’ op de voet werden gevolgd.

 

3 AREA’S WAARONDER EEN GEWELDIGE SILENT DISCO

In een stijlvol aangeklede Winkel van Sinkel kun je -verdeeld over maar liefst 3 area’s- genieten van een groots begin van 2022. In de mainhall gaat het dak eraf tijdens een 7 uur durend feest en dansspektakel met de grootste hits uit de 80’s, 90’s en 00’s. In onze Silent Disco area komen de mooiste en meest danceable klassiekers uit de 80’s voorbij, met een koptelefoon op dans je ‘in je eigen wereld’ op de lekkerste muziek. En in de 90’s basement testen de DJ’s jouw moves op al die fantastische 90’s dance en happy hardcore platen.

 

UNIEKE EN AUTHENTIEKE LOCATIE

De Utrechtse editie van WE ALL LOVE 80’s 90’s 00’s vindt iedere eerste zaterdag van de maand plaats in de Winkel van Sinkel. Deze unieke en authentieke locatie is te vinden in hartje Utrecht aan de Oudegracht en biedt elke maand het ideale decor voor een onvergetelijke avond uit. Aan het eind van dit mooie jaar verblijden we je dus ook nog eens met een grootse NEW YEAR’S EVE Special! Verwelkom 2022 in de Winkel van Sinkel, geniet van de geweldige sfeer en beleef een jaarwisseling om nooit te vergeten! Dans met je vrienden, vriendinnen en de beste DJ’s achter de draaitafels op alle danceable hits uit de charts van de 80’s, 90’s en 00’s het nieuwe jaar in. De VJ’s zullen je verrassen met alle legendarische film- en televisiemomenten.

 

Beleef swingend op de dansvloer en met champagne in de hand een fantastische start van 2021! We zien jullie graag terug op vrijdag 31 december tijdens deze nu al legendarische WE ALL LOVE 80’s 90’s 00’s NYE SPECIAL!

 

TICKETS OUD EN NIEUW UTRECHT

Een ticket voor de WE ALL LOVE NYE editie is hier verkrijgbaar en is inclusief:

 

  • Toegang tot de exclusieve WE ALL LOVE NYE editie in de Winkel van Sinkel
  • Luxe ontvangst met glas bubbels (tot 00:00u)
  • Uiteraard(!) heerlijke oliebollen
  • 3 area’s waaronder een geweldige silent disco
  • Dansen op de grootste en meest danceable hits uit de 80’s, 90’s en 00’s
  • Een 7 uur durend spectaculair feest in hartje centrum Utrecht

 

Kortom, met een ticket voor WE ALL LOVE 80’s 90’s 00’s NYE in de Winkel van Sinkel in Utrecht ben je gegarandeerd van een complete avond uit en een fantastisch begin van 2022!

 

Minimumleeftijd: Voor dit evenement geldt een minimumleeftijd van 18 jaar.

Als de regels nog gelden dat wij om 00:00 uur dicht moeten dan maken wij er een groot nieuwjaarsfeest van op 1 januari van 18:00 uur tot 00:00 uur. (no refund)

Event info: https://www.wealllove.com/events/we-all-love-80s-90s-00s-nye-utrecht-winkel-van-sinkel/

 

Tickets