Workshop dieren boetseren

Workshop dieren boetseren

Deze activiteit is alleen te boeken in combinatie met een bijeenkomst.

Welkom bij onze spannende workshop Dieren Boetseren! Ontdek de magie van het boetseren en laat je creativiteit de vrije loop terwijl je jouw favoriete dier tot leven brengt. Voor slechts 39,50 euro per persoon kun je deelnemen aan deze 2 uur durende workshop, geschikt voor groepen van 12 tot 100 personen.

Tijdens deze workshop krijg je de unieke kans om jouw liefde voor dieren te combineren met je creatieve expressie. Laat je inspireren en creëer een prachtig beeldje van jouw favoriete dier. Of je nu kiest voor een majestueuze leeuw, een schattige kat, een kleurrijke papegaai of een ander dier dat jouw hart sneller doet kloppen, de keuze is aan jou!

Laat je creativiteit de vrije loop terwijl je met de boetseerklei aan de slag gaat. Met behulp van eenvoudige technieken en professionele begeleiding zul je versteld staan van het vrolijke eindresultaat. Na afloop kun je trots jouw eigen kunstwerkje mee naar huis nemen en het laten schitteren in je woonkamer, slaapkamer of keuken.

Deze workshop vindt plaats op een externe locatie, op slechts 5 minuten loopafstand. Dit biedt een inspirerende en sfeervolle omgeving waarin je je volledig kunt onderdompelen in de wereld van boetseren. Samen met gelijkgestemde dierenliefhebbers zul je een geweldige tijd beleven, vol plezier en creativiteit.

Dus, waar wacht je nog op? Reserveer nu je plek voor deze unieke workshop Dieren Boetseren en laat je creatieve geest de vrije loop! Vergeet niet om van tevoren een duidelijke digitale foto van je favoriete dier mee te nemen, zodat je je helemaal kunt focussen op het boetseren. We kijken ernaar uit om je te verwelkomen op deze boeiende en gezellige workshop!

Neem contact op
‘In de winkel van Sinkel Is alles te koop. Daar kan men krijgen: Mandjes met vijgen, Doosjes pommade, Flesjes orgeade, Hoeden en petten en damescorsetten. Drop om te snoepen en pillen om te …..’