Bonbon workshop

Workshop Bonbons maken

Wil je graag leren hoe je zelf heerlijke bonbons kunt maken? Dan is onze workshop bonbons maken iets voor jou! Voor slechts 39,50 euro per persoon kun je al meedoen, of je nu met een groep van 12 of wel 100 personen bent. Deze creatieve en smaakvolle activiteit duurt 2,5 uur en vindt plaats op een externe locatie, op slechts 5 minuten loopafstand.

Bonbons hebben iets magisch en zijn onweerstaanbaar lekker. Ontdek de geheimen van het bonbons maken en waag je aan bijzondere exemplaren, zoals de verrukkelijke witte chocolade bonbon met limoen en kokos. Of wat dacht je van bonbons met een heerlijke vulling van rozenwater, Karamel-zeezout of Advocaat? De mogelijkheden zijn eindeloos!

Tijdens de workshop krijg je de vrijheid om te experimenteren met verschillende ingrediënten uit ons ruime assortiment. Onze deskundige begeleiding staat klaar om je te inspireren en te ondersteunen. Je kunt je creativiteit de vrije loop laten en je eigen unieke bonbons creëren.

Of je nu met vrienden, familie of collega’s komt, deze workshop is een geweldige manier om samen te genieten van een gezellige en smaakvolle ervaring. Voor slechts 39,50 euro per persoon ben je verzekerd van een uniek en leerzaam uitje. Wacht niet langer en reserveer nu je plek!

Onze bonbons-maakworkshop is erg populair, dus we raden je aan om tijdig te reserveren. Neem vandaag nog contact met ons op en maak je klaar voor een heerlijk avontuur in de wereld van bonbons maken.

Neem contact op
‘In de winkel van Sinkel Is alles te koop. Daar kan men krijgen: Mandjes met vijgen, Doosjes pommade, Flesjes orgeade, Hoeden en petten en damescorsetten. Drop om te snoepen en pillen om te …..’