Dinerkaart Lunchkaart Reserveren English Translation

Grandcafé

Grandcafé

Het Grandcafé op de begane grond vormt het hart van de Winkel van Sinkel. Het ademt met zijn wandvitrines en hoge zuilen de sfeer van het voormalige warenhuis. Het daglicht valt door het hoge glazen dak naar binnen en vanaf de Gaanderij op de eerste verdieping kijkt u uit op het Grandcafé.

Wanneer u een ruimte voor een feestavond, walking dinner of een buffet zoekt dan kunnen wij Grandcafé voor u omtoveren tot een spectaculaire feestzaal. Met onze verlichting en informele setting met enkele zitjes en statafels geven wij uw feest de grootse uitstraling die het verdient.

Geschikt voor: Meeting (theater), Feest, Diner, Meeting (cabaret), Buffet en Borrel tot ongeveer 500 gasten

Grandcafé

Offerte aanvraag Grandcafé

Een voorstel op maat? Verstuur deze offerte aanvraag en onze eventmanagers gaan voor u aan de slag!

Extra’s

Catering

Een driegangendiner, walking dinner, buffet of barbecue? Onze chefs draaien er hun hand niet voor om. Natuurlijk hebben we ook een uitgebreid assortiment aan hapjes voor het feest of de bijeenkomst!  


Audio Visueel

Wij bij de Winkel van Sinkel willen er graag voor zorgen dat uw bijeenkomst tot in de puntjes geregeld wordt. Audio en Visueel mag hierin niet ontbreken, wij hebben hiervoor een preferred supplier. De firma Show-Rental uit Hilversum ontzorgd ons al jarenlang op dit gebied.