Drankenkaart Menukaart Reserveren English Translation

Ottone

Ottone

Ottone is een externe locatie van de Winkel van Sinkel. Dit voormalig kerkgebouw uit 1863 ligt aan één van de mooiste grachten in hartje Utrecht, de Kromme Nieuwegracht. Ottone biedt een aangename en heldere ruimte die voor veel doeleinden benut kan worden.

Met haar 14 meter hoge plafond is dit monumentale pand een prachtige locatie. Vele originele details zijn behouden gebleven. Opvallend is de hoekige byzantijnse toren. Vanaf de Gaanderij heeft u een geweldig uitzicht over de zaal. Er is ook een foyer beschikbaar die zeer goed als ontvangstruimte gebruikt kan worden.

Ottone is uitstekend geschikt voor diverse bijeenkomsten en evenementen zoals bruiloften, promoties, personeelsfeesten en congressen. Tijdens de Utrechtse festivals is het pand regelmatig in gebruik voor concerten en voorstellingen. Vanuit eigen keuken worden heerlijke lunches, buffetten en diners bereid en geserveerd.

Geschikt voor: Meeting (theater), Feest, Diner, Meeting (cabaret), Buffet en Borrel tot ongeveer 300 gasten

Ottone

Offerte aanvraag Ottone

Een voorstel op maat? Verstuur deze offerte aanvraag en onze eventmanagers gaan voor u aan de slag!

Extra’s

Catering

Een driegangendiner, walking dinner, buffet of barbecue? Onze chefs draaien er hun hand niet voor om. Natuurlijk hebben we ook een uitgebreid assortiment aan hapjes voor het feest of de bijeenkomst!  


Audio Visueel

Wij bij de Winkel van Sinkel willen er graag voor zorgen dat uw bijeenkomst tot in de puntjes geregeld wordt. Audio en Visueel mag hierin niet ontbreken, wij hebben hiervoor een preferred supplier. De firma Show-Rental uit Hilversum ontzorgd ons al jarenlang op dit gebied.