Tante Sinkel menukaart Reserveren English Translation

Tante Sinkel

Reserveren

Reserveren kan gemakkelijk en snel via onderstaande buttons, u ontvangt dan automatisch per e-mail een bevestiging van de reservering. Maakt u een reservering voor 10 personen of meer? Dan wordt deze automatisch omgezet in een reserveringsaanvraag.

Festival Kitchen

Festival Kitchen

Hey jij! Feestelijk eten doe je bij de festival kitchen van Tante Sinkel. Genieten van een kratje patatje met pulled chicken of een lekkere burger! Bekijk de menukaart hieronder voor al onze lekkernijen! 

Slurpen!

Slurpen!

Hey jij! Kom je slurpen? Onze slurp cave wacht op jou, wij staan klaar om weer heerlijke wijntjes voor je te schenken. Wacht dus niet langer en reserveer jouw tafel!

Follow us!

Follow us!

Via onze socials geven wij al heerlijke sneak-previews weg, want wij kunnen stiekem ook niet wachten tot wij open gaan! Volg Tante Sinkel en blijf op de hoogte van de opening en fijne acties! #tantesinkel

Tante Sinkel

Hey jij!

Ook zo’n zin om heerlijk te lunchen of dineren in hartje Utrecht? Kom langs bij Tante Sinkel, Festival Kitchen. Zowel ’s avonds als ’s middags kan je genieten van het zomergevoel bij ons! Nodig jij je vrienden uit? Dan zorgen wij voor een ongedwongen vibe, heerlijke gerechten en buckets met koude dranken. Kom langs en je wilt niet meer naar huis!

Regent het buiten? Ook binnen beschikken wij over een mooie ruimte met hoge en lage zitjes. De muurschildering zorgt ervoor dat je het ‘Utreg’ gevoel ook binnen hebt. Bij ons schijnt altijd de zon!

Cheers,

Tante Sinkel

Grote groepen?

Een exclusieve plek voor jouw avond! Neem contact met ons op of kom eens langs en wij vertellen je graag meer over de details.

Voor meer informatie over groepmenu's stuur een mail naar katya@dewinkelvansinkel.nl

 

> Klik hier om te reserveren

Instagram