Tante Sinkel menukaart Reserveren English Translation

Tante Sinkel

Reserveren

Reserveren kan gemakkelijk en snel via onderstaande buttons, u ontvangt dan automatisch per e-mail een bevestiging van de reservering. Maakt u een reservering voor 10 personen of meer? Dan wordt deze automatisch omgezet in een reserveringsaanvraag.

Yes, wij zijn open!

Yes, wij zijn open!

Onder de Winkel van Sinkel in de werfkelders is Tante Sinkel geopend. Geniet van diverse zomerse gerechten uit onze Festival Kitchen. Volg @tantesinkel en blijf op de hoogte van de opening en fijne acties!

Festival Kitchen

Festival Kitchen

Deel jij samen een ‘Street’ of kies jij liever voor een los gerecht? Onze koks in de Festival Kitchen maken de heerlijkste gerechten klaar. Niet alleen lekker en vullend, maar ook prachtig om te zien! Bekijk de menukaart hieronder! 

Follow us!

Follow us!

Via onze socials geven wij al heerlijke sneak-previews weg, want wij kunnen stiekem ook niet wachten tot wij open gaan! Volg Tante Sinkel en blijf op de hoogte van de opening en fijne acties! #tantesinkel

Tante Sinkel

Hey jij!

Ook zo’n zin om heerlijk te lunchen of dineren in hartje Utrecht? Kom langs bij Tante Sinkel, Festival Kitchen. Zowel ’s avonds als ’s middags kan je genieten van het zomergevoel bij ons! Nodig jij je vrienden uit? Dan zorgen wij voor een ongedwongen vibe, heerlijke gerechten en buckets met koude dranken. Kom langs en je wilt niet meer naar huis!

Regent het buiten? Ook binnen beschikken wij over een mooie ruimte met hoge en lage zitjes. De muurschildering zorgt ervoor dat je het ‘Utreg’ gevoel ook binnen hebt. Bij ons schijnt altijd de zon!

Cheers,

Tante Sinkel

______________

Grote groepen?

Speciaal voor studenten en starters een menu naar keuze, borreloptie en een eigen ruimte voor jouw datediner, verjaardag, afstudeerborrel, dispuutsavond etc. Een exclusieve plek voor jouw avond! Neem contact met ons op of kom eens langs en wij vertellen je graag meer over de details.

Stuur je wensen naar info@dewinkelvansinkel.nl of bel 030 - 230 30 30.

 

> Klik hier om te reserveren

Instagram