Dinerkaart Lunchkaart Reserveren English Translation

Walking Dinner

Walking Dinner

Onze koks lopen ermee weg en iedereen die een keer bij de Winkel van Sinkel heeft gegeten, weet waarom. Die smáák! Aangenaam: de Josper. Een regelrechte innovatie uit de Spaanse keuken. Het is een grill-oven die werkt op houtskool. En laat die houtskool nu eens de BBQ-sensatie meegeven aan vlees en vis! De grill-oven komt uit Spanje, waar veel chef-koks de Josper voor geen goud meer willen missen. Z'n stoere, ambachtelijke uitstraling doet het ook goed in de keuken van de Winkel van Sinkel. Het geheim van de Josper zit 'm in de combinatie van bakken en braden boven open vuur. Gas of elektra komt er niet aan te pas, houtskool wel.

Al eeuwenlang worden vlees en vis het lekkerst door de gerechten boven gloeiende kooltjes te bereiden. Even technisch worden: door de hoge temperatuur - tussen de 300 en 350 ˚C- schroeit het vlees razendsnel dicht. De smaak en de structuur van vlees blijven op die traditionele manier intact.

Walking Dinner 'Josper Style' bestaat uit de volgende vijf gerechten: 

  • Ciabatta met tomaat en provinciaalse kruiden gegrild op de Josper
  • Op de Josper gegrilde gamba’s met knoflook
  • Champignon risotto bereid op de Josper
  • Mals gegrilde entrecote van Hollandse rund en gegrilde groenten uit de Josper
  • Op de Josper bereide ananas met stroopwafelijs

Vanaf 25 personen, prijs per persoon: € 33,50 (excl. drank)

Aanvraag Walking Dinner

Een voorstel op maat voor uw arrangement? Vul onderstaand formulier in en wij proberen zo spoedig mogelijk contact met u op te nemen. 


Walking Dinner