Dinerkaart Lunchkaart Reserveren English Translation

Campagne Bezoek Utrecht - Luxe

Campagne Bezoek Utrecht - Luxe

Laat U zich graag in de watten leggen? Dan hebben wij iets speciaals voor U. Twee volle dagen luxueus en cultureel genieten in Utrecht voor 184 per persoon (min 2 pers).

U parkeert uw auto bij Star Lodge Hotels Utrecht. Vanaf nu hoeft u nergens meer aan te denken en kan het genieten beginnen.

Na ontvangst bij Star Lodge Hotels krijgt u twee citybikes (electrische fiets mogelijk tegen een meerprijs) en vertrekt naar ons nieuwe hotel in het centrum ‘ City Center Lodge’. Uw bagage wordt hier later op de dag heen gebracht.

Na aankomst in City Center Lodge ontvangt u uw activiteiten vouchers en kunt u zich opmaken voor een afwisselende dag in onze mooie stad. Restaurant The Streetfood Club* ontvangt u voor een heerlijke lunch op loopafstand van het Hotel.

De volgende stop: ‘De Bijenkorf experience’. Hier start u met een aperitief, om vervolgens een uur lang persoonlijk stijladvies te mogen ontvangen van een van de “personal shoppers” van de Bijenkorf.

Na uw bezoek aan dit luxe warenhuis, gaat u per fiets naar wijnbar VinVin. Bij Wijnbar VinVin geniet u van een fijne wijnproeverij met passende spijzen.

Als u heeft genoten van de wine tasting kunt u ervoor kiezen om u even op te frissen op de kamer en de impressies van de dag op u in te laten werken. Vervolgens kunt u per fiets of lopend naar een bijzondere locatie voor uw diner. De Winkel van Sinkel verwelkomt u met een drankje en u kunt uw volledig verzorgde dag ontspannen afsluiten met een uitgebreid 3 gangen diner*

Na een heerlijke nachtrust in onze riante bedden en een warme douche, serveren wij u een smakelijk ontbijt op uw kamer.

Nadat u bent uitgecheckt heeft u ruim de tijd om een bezoek te brengen aan het centraal museum waar oude en moderne kunst samenkomen. Na uw bezoek aan het centraal museum fietst u weer terug naar Star Lodge Hotels waar uw bagage op u wacht.

*arrangement is exclusief dranken met uitzondering van welkomstdrankje.

Reserveer via info@starlodge.nl.

Website www.starlodge.nl

Direct reserveren?

Luxe arrangement: https://bit.ly/2MjeLMY