Dinerkaart Lunchkaart Reserveren English Translation

DATESPEKTAKEL

DATESPEKTAKEL

1e editie “Datespektakel” zaterdag 18 november in de Winkel van Sinkel. 

Een verrassende en actieve avond samengesteld om jouw date te vinden! Met een bubbel in je hand je grenzen
verleggen, echt iets anders, lekker los en wees actief! Nieuwsgierig? Kijk snel op www.datespektakel.nl!

▬▬▬▬▬▬▬▬ SINGLE ▬▬▬▬▬

Veel singles staan niet echt open voor een relatie (vastgeroest, teveel eisen, onrealistische verwachtingen, niet flexibel). Het is voor velen niet makkelijk om een relatie te krijgen. Toch zijn er miljoenen singles en heeft iedereen via datingsites toegang tot duizenden alleenstaanden. Hoe kan dit? Zijn we te kritisch? Hebben we keuzestress? Geen haast? Of denken we dat het leven te plannen en maakbaar is?

 

Een aantal redenen op een rij: 

  1. Demografie: overshot aan hoogopgeleide vrouwen (en die willen niet 'downdaten'; dus een man met lagere opleiding)
  2. Individuele maatschappij: we kunnen alles zelf, hebben niemand nodig en zoeken vooral ons 'eigen geluk'
  3. Kritisch: omdat we veel hebben (opleiding, werk, huis, vrienden, auto) moet de partner iets toevoegen, we streven naar een perfect plaatje
  4. Maakbaar: we denken het leven te kunnen plannen: eerst studeren, dan carriere, dan pas gezin. Regelmatig is het dan te laat voor kinderen.
  5. Onrealistisch beeld van een relatie: De verwachtingen zijn soms te hoog gespannen. Filmteksten als; hij moet mijn 'soulmate' zijn, 'he completes me'.
  6. Vastgeroest: we begeven ons in dezelfde kringen. Naarmate je ouder wordt, leer je steeds minder nieuwe mensen kennen. Je moet dus het lef hebben om nieuwe dingen te proberen en op te staan voor een relatie.

Bijvoorbeeld 50+ers

Veel singles zijn een beetje 'vastgeroest' in oude patronen. Zeker mensen boven de 50 die een lange relatie achter de rug hebben. Ze weten vooral goed onder woorden te brengen wat ze allemaal NIET meer willen in een relatie. Soms zijn ze teleurgesteld, bijv. omdat z verlaten zijn voor een (soms jongere) partner. Dat doet pijn. En dan kan je hart dicht slaan. Maar leren van de ervaringen is ook belangrijk: hoe leuk ben je om mee samen te wonen? Hoe leuk ben je als partner? Kun je onvoorwaardelijke liefde geven? En ontvangen?

Singles hebben meer kans (naar mijn mening) als ze flexibel blijven, nieuwe dingen proberen, zich in nieuwe kringen bevinden, goed communiceren, (weer leren) flirten en erop uit gaan. Het gaat met name over een 'open mind' houden. En daar hoort een nieuwe manier van singles daten bij: een uitdaging om jezelf te tonen, actief mee te doen en je grenzen te verleggen. Maar vooral communiceren en lachen met andere singles!

 

De nieuwe manier van mensen ontmoeten is dus actief meedoen aan flirten en elkaar leren kennen. Vandaar dat we het 'datespektakel' op zaterdag 18 november in de Winkel van Sinkel in Utrecht, organiseren. Niet gewoon dansen en sjansen, maar actief meedoen aan activiteiten die ervoor zorgen dat je de ander echt leert kennen. (uitleg zie hieronder en 

www.dokterdate.com).

 

▬▬▬▬▬▬▬▬ DATESPEKTAKEL ▬▬▬▬▬

Waar: Winkel van Sinkel, Oudegracht 156, Utrecht
Wanneer: Zaterdag 18 november 2017
Leeftijd: 40+ 
Tijd: 20.00 - 23.00 Spektakel en 23.00 - 02.00 Disco
Tickets: http://order.tmpay.nl/order/type/8/87/
Featuring: Dokter Date, www.dokterdate.com 
Info & Contact: 030 - 230 30 30 | info@dewinkelvansinkel.nl

▬▬▬▬▬▬▬▬ TICKETS ▬▬▬▬▬▬▬▬

● Early love-birds: €17,50 UITVERKOCHT
● Cupido's: €20,- 
● Daters: €25,-