Dinerkaart Lunchkaart Reserveren English Translation

In het horecwarenhuis is er altijd wat te doen

In het horecwarenhuis is er altijd wat te doen

Het horecwarenhuis waar altijd wat te doen is!

Lekker op vakantie in ons stadsie.

Utrecht was nog nooit zo leuk, nu helemaal. Bij de Winkel van Sinkel is er altijd wat te doen. U gaat dit jaar niet op vakantie, wij geven u toch de experience van onze buurlanden.

Hieronder het overzicht.

 

Stadswandeling

Heb jij zin in een wandeling? En vind je het leuk om wat meer over Utrecht te weten te komen?  Wij hebben iets leuks voor je. Je kunt voor 19.5 (voor 2 personen) een heerlijke koffie met gebak bij ons komen doen, om vervolgens via een georganiseerde stadswandeling de stad te ontdekken. Kom langs en vraag naar het arrangement!

 

Gekke taarten dinsdag

No party without cake! Elke dinsdag is het Gekke Taarten Dinsdag: iedere dinsdag kun je bij ons genieten van weer een andere gekke taart. Zet de dinsdag standaard in je agenda, laat je verrassen welke gekke taart er die week gebakken is door onze chef!

 

Overnachting

Samen met Utrecht marketing hebben wij vier hele toffe arrangementen voor jullie. Via de website van www.starlodge.nl kan je kiezen uit het luxe, sportieve, feestelijke en familie arrangement. Met natuurlijk een heerlijke overnachting in het hotel van star lodge of city center lodge Utrecht. Een super leuk uitstapje in ons stadsie!

 

Highbeer

Beers and tasty bites. Speciaal voor de bierliefhebbers hebben wij een highbeer samengesteld. Met de lekkerste biertjes en bijpassende bites. Voor 18.5 p.p. kan je genieten van een lagunitas daytime, brand lentebock en lagunitas IPA. Van donderdag tot en met zondag bij ons te reserveren.

 

Highwine

Cheers, good wine taste better with good food. Vier heerlijke wijnen met gerechten in amusestijl. Kom gezellig met je vrienden/vriendinnen genieten van onze highwine en laat je verrassen door de smaak aroma’s. De highwine voor 23.5 p.p., te reserveren van donderdag tot zondag.

 

Cullinaire BBQ-reis

Reis door Italie en Spanje en geniet van alle specerijen. Friends and BBQ! Iedere donderdag, vrijdag en zaterdag kun je genieten van gerechten van de BBQ in onze binnentuin. Terwijl de chef jouw favoriete BBQ-dish aan het grillen is, geniet jij van een lekker drankje. Voor 22.5 p.p. geniet je van kip op blik of gamba’s, een echte aanrader.

 

Zondagmiddagconcert

Elke zondagmiddag kan je genieten van live-muziek in de binnentuin. Elke week staat er een nieuwe artiest/band op het programma. Vooral leuk als het zonnetje schijnt.

 

Goed om te weten: Bij ons kan je ook een drie gangen menu bestellen. Dit menu is voor 28.5 p.p., je hebt hier gewoon keuze uit alle gerechten van de kaart.

Wil je graag het drie gangen menu combineren met de BBQ? Geniet dan van onze heerlijke BBQ in combinatie met een drie gangen menu voor 33.5 p.p.   

 

Voor alle activiteiten/acties houdt onze socials in de gaten:

Facebook: winkelvansinkel

Insta: @dewinkelvansinkel

 

Voor meer kun je ook altijd even kijken in onze agenda: https://dewinkelvansinkel.nl/agenda.html