Dinerkaart Lunchkaart Reserveren English Translation

NATIONAL CHOCOLATE CAKE DAY

NATIONAL CHOCOLATE CAKE DAY

Is er een verjaardag, huwelijk of jubileum nodig om chocolade brownie te eten? Niet op 27 januari, want dan is het NATIONAL CHOCOLATE CAKE DAY!

De geschiedenis van de chocolade brownie gaat terug tot 1764, toen Dr. James Baker ontdekte hoe hij chocolade kon maken van cacaobonen. De chocolade brownie zoals we vandaag de dag kennen, bestond toen nog niet. Deze typische lekkernij ontstond toen een dokter en een chocolatier een samenwerking begonnen in een oude molen. Cacaobonen werden tussen de enorme molenstenen gemalen om er vervolgens een dikke stroop van te maken. De vloeistof werd in taartvormen gegoten en het resultaat kennen we allemaal.

Wil jij genieten van een lekker stuk chocolade brownie bij de Winkel van Sinkel? Dat kan! Om deze feestdag te vieren op vrijdag 27 januari, krijg je namelijk op vertoon van een voucher het tweede stuk chocolade brownie helemaal gratis! Het enige wat jij hoeft te doen is even je e-mailadres op te sturen en jij ontvangt automatisch de voucher in je mailbox. Deze voucher hoef je niet uit te printen, maar kan je via telefoon laten zien aan de bediening.