Drankenkaart Menukaart Reserveren English Translation

NEDERLANDS FILM FESTIVAL

NEDERLANDS FILM FESTIVAL

Winkel van Sinkel nieuwe Festivalhart Nederlands Film Festival 2018

De NFF Talkshow die vanaf vrijdag 28 september t/m woensdag 3 oktober vrij toegankelijk is voor bezoekers van 22.15-23.00 uur, wordt gepresenteerd door Art Rooijakkers en Eva Cleven. Voor Cleven, presentator van o.a Het Klokhuis, is het haar eerste talkshow voor het Nederlands Film Festival. Rooijakers host de Talkshow van vrijdag 28 september t/m maandag 1 oktober en Cleven op dinsdag 2 en woensdag 3 oktober.

Het Festivalhart leent zich dit jaar ook voor een groots Filmfeest dat op zaterdagavond 29 september plaatsvindt. Tickets voor het feest inclusief een spetterend optreden van de filmband The Jodie Foster Xperience & Friends die bestaat uit filmmakers en acteurs, DJ El Maria en DJ/acteur Egbert-Jan Weeber, zijn vanaf vandaag voor €15,00 verkrijgbaar op www.filmfestival.nl/voorverkoop.

Meer info over NFF Filmfeest

De keuze voor de Winkel van Sinkel als kloppend Festivalhart is logisch volgens festivaldirecteur Silvia van der Heiden. “De Winkel van Sinkel bevindt zich op de looproute tussen de belangrijke vertoningsplekken van het festival. Het is bij uitstek de plek waar iedereen elkaar kan treffen. We kijken uit naar een geweldige samenwerking voor de 38e festivaleditie dit najaar”, aldus Van der Heiden.