Drankenkaart Menukaart Reserveren English Translation

Op deze bijzondere locatie in Utrecht is elk moment een feestje op zich.

Op deze bijzondere locatie in Utrecht is elk moment een feestje op zich.

Op deze bijzondere locatie in Utrecht is elk moment een feestje op zich.

De Winkel van Sinkel bevindt zich in een uniek, monumentaal pand, aan de sfeervolle Oudegracht in hartje Utrecht. De Oudegracht is het bruisende middelpunt van de stad en langs het water liggen vele terrassen en winkels. In dit indrukwekkende, neoclassicistische gebouw was al in de 19e eeuw de allereerste winkelgalerij van Nederland. Wanneer u het grote pand binnenloopt ziet u op de muur diverse schilderijen van de geschiedenis van het pand. De gastheer vertelt u hier graag meer over.

Tegenwoordig is ons bijzondere pand een Grand Café waar het van ’s morgens vroeg tot ’s avonds laat goed toeven is. De Winkel van Sinkel zorgt voor een unieke beleving, waar lekker eten, borrelen en uitgaan samenkomen met een continu variërend aanbod van zakelijke en culturele activiteiten, muziek & dans. Een ontmoetingsplek voor iedereen.

Geniet van een heerlijke lunch of diner, neem plaats aan onze vernieuwde bar of bekijk de sfeervolle zalen op de eerste verdieping. Toch liever lekker buiten zitten? Dat kan. Je kunt het gehele jaar het terras aan de Oudegracht bezoeken of neem een kijkje in de Binnentuin waar u op loungebanken kunt genieten van diverse cocktails, wijnen en bieren van de kaart.

De Anton's bar is warm van sfeer en modern ingericht. In het verlengde van deze bar bevindt zicht de Cocktaillounge: de Cocktaillounge heeft de uitstraling van een bruin café met een gezellige sfeer. Er staan typisch Engelse Chesterfield banken waar u kunt genieten van één van de 23 verschillende soorten whisky's.  De Balzaal op de eerste verdieping heeft een uniek uitzicht op de Oudegracht en de Domtoren. Dit geldt ook voor de aangrenzende kleinere zalen: de Directiezaal en de Sinkelzaal. Onze Tuinzaal heeft een prachtige lichtval door het glazen plafond. Wanneer u op de eerste verdieping via de Gaanderij naar beneden kijkt, ziet u het imposante Grand Café. Het hart van de Winkel van Sinkel ademt met zijn wandvitrines en hoge zuilen de sfeer van het voormalige warenhuis. Bovendien kunt u elke zaterdag de hele nacht door dansen in de Nachtwinkel. Voor ieder wat wils!

Tevens kunnen wij diverse bijeenkomsten verzorgen op onze mooie locatie.

Zaal huren op een centrale en unieke locatie in Utrecht

Onze verschillende zalen lenen zich perfect voor een feest of evenement om nooit te vergeten. Bij ons vind je verschillende unieke ruimtes die zich perfect lenen voor feesten, partijen, vergaderingen, meerdaagse congressen, een plenaire bijeenkomst (met mogelijkheid tot verschillende subruimtes) met luxe diner, buffet of walking dinner? Ontdek het allemaal bij de Winkel van Sinkel. Lees hier meer.