Schilderworkshop

Schilderworkshop

Ontdek de creatieve wereld van schilderen met onze unieke schilderworkshops! Bij ons kun je je artistieke talent ontdekken en experimenteren met verschillende stijlen. Of je nu je innerlijke expressionist wilt bevrijden met Action Painting, jezelf wilt transformeren in een levendige pop-art creatie geïnspireerd door Andy Warhol, de serene landschappen van Bob Ross wilt schilderen, de kenmerkende stijl van Roy Lichtenstein wilt verkennen, of een kleurrijk stadsgezicht wilt creëren, wij hebben de perfecte workshop voor jou!

Action Painting
Laat je creativiteit de vrije loop tijdens onze opwindende Action Painting workshop. Voor slechts 39,50 euro per persoon kun je deelnemen aan deze 2 uur durende sessie vol energie en expressie. Gooi verf op het doek, laat je onderbewuste spreken en ontdek de ontspannende kracht van schilderen. Abstractie is de kunstvorm bij uitstek, dus wees geen kunstcriticus, maar “be an artist” en laat je creativiteit de vrije loop!

Andy Warhol
Duik in de wereld van pop-art met onze Andy Warhol workshop. Voor slechts 45,00 euro per persoon geniet je 3 uur lang van een groepservaring waarbij je je eigen portret in de iconische stijl van Warhol schildert. Wij zorgen voor de bewerking van je foto, en jij brengt het tot leven met je eigen creativiteit. Laat je inspireren door Warhols unieke stijl en creëer een verbluffend kunstwerk dat je trots kunt tonen!

Bob Ross
Stap in de voetsporen van de legendarische Bob Ross en schilder je eigen vreugdevolle landschap tijdens onze Bob Ross workshop. Voor slechts 39,50 euro per persoon geniet je 2,5 uur lang van het schilderen van serene bergen en stille wateren met acrylverf. Verbaas jezelf over je eigen vaardigheden en neem met trots je meesterwerk mee naar huis!

Roy Lichtenstein
Ontdek de unieke stijl van popartkunstenaar Roy Lichtenstein tijdens onze workshop. Voor slechts 39,50 euro per persoon leer je gedurende 2 uur alle kneepjes van het vak. Verken de kenmerkende stijl van Lichtenstein met felle kleuren en vette zwarte contouren en vertaal deze naar je eigen kunstwerk. Laat je creativiteit de vrije loop en ervaar de opwinding van deze gezellige workshop!

Stadsgezichten
Vier je favoriete stad met onze Stadsgezichten workshop. Voor slechts 39,50 euro per persoon maak je een kleurrijk, semi-abstract schilderij als ode aan je geliefde stad.

Deze workshops vinden plaats op een externe locatie, op slechts 5 minuten loopafstand.

Onze schilderworkshops zijn geschikt voor groepen van 12 tot 100 personen en bieden een unieke en gezellige ervaring. Of je nu een teambuildingsevenement, een verjaardagsfeestje of een creatieve uitje plant, onze workshops zorgen voor plezier en inspiratie. Reserveer nu je plek en maak je klaar voor een creatief avontuur dat je nog lang zult koesteren!

Neem contact op
‘In de winkel van Sinkel Is alles te koop. Daar kan men krijgen: Mandjes met vijgen, Doosjes pommade, Flesjes orgeade, Hoeden en petten en damescorsetten. Drop om te snoepen en pillen om te …..’