Contact & bereikbaarheid

Contact opnemen

De Winkel Van Sinkel

Oudegracht 158

3511 AZ Utrecht


Algemeen

info@dewinkelvansinkel.nl

030 230 30 30


Sales

sales@dewinkelvansinkel.nl

030 230 30 34

Openingstijden

Grandcafé - Restaurant

Elke dag vanaf 10:00 uur

Dit veld is verplicht.
Dit veld is verplicht.

BEREIKBAARHEID

Horecawarenhuis Winkel van Sinkel ligt centraal in het land, midden in het historische centrum van Utrecht. De locatie is zeer goed bereikbaar met het openbaar vervoer en er is parkeergelegenheid in de directe omgeving.

Per openbaar vervoer naar de Winkel van Sinkel
Kom je met de trein naar Utrecht? Dan is je eindstation Utrecht Centraal. Vanaf het Centraal Station is het +/- 10 minuten lopen naar de Winkel van Sinkel op de Oudegracht 158. Ook kan je de bus 2, 5, 8, 28, 53, 74 of 77 nemen en uitstappen bij de halte ‘Neude,’ daarvandaan is het nog 3 minuten lopen naar de Oudegracht 158.

Per auto naar de Winkel van Sinkel
Je auto kan je parkeren in de Parkeergarage Springweg, La Vie, Paardenveld of Hoog Catharijne. Deze liggen op maximaal 10 minuten afstand van de Oudegracht 158, de Winkel van Sinkel.

P&R Utrecht
Rondom de stad en handig gelegen in de directe omgeving van de snelwegen A2 en A12, vind je de drie P+R-locaties van de gemeente Utrecht. Je parkeert hier je auto gemakkelijk en voordelig. Vanaf de P+R locatie reis je snel met de bus, tram of OV-fiets naar de binnenstad.
P+R Leidsche Rijn Centrum: Nabij station Utrecht Leidsche Rijn, bereikbaar via A2. P+R Papendorp: Aan de voet van de Prins Clausbrug, bereikbaar via de A12. P+R Westraven: Ten zuiden van Utrecht, direct aan de A12. P+R De Uithof: Ten oosten van de stad, bij de A28.

ROLSTOELTOEGANKELIJK

De Winkel van Sinkel is toegankelijk met (elektronische) rolstoel/scootmobiel via de zij-ingang met een rijplank. Wanneer er niemand van de medewerkers op het terras aanwezig is om de rijplank neer te leggen, kan je bellen naar 030-2303030. In het Grand Café en op de eerste verdieping is een invalidentoilet aanwezig. Daarnaast is het mogelijk om met de lift naar de eerste etage te gaan. Vraag gerust aan de medewerkers als je vragen of hulp nodig heeft.

Heb je verder nog vragen over toegankelijkheid in de Winkel van Sinkel? Bel naar 030-2303030 of stuur je vraag naar info@dewinkelvansinkel.nl.

 

PRIVACYVERKLARING EN COOKIE STATEMENT WINKEL VAN SINKEL

Wij wensen goed om te gaan met de privacy van onze bezoekers. Als wij in ons verdere contact met jou gebruik maken van jouw persoonsgegevens, dan gaan we daarmee zorgvuldig om. Wij behandelen deze in overeenstemming met de eisen uit de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). In deze >>privacyverklaring<< laten we je weten welke gegevens we van je verzamelen, met welk doel, hoe lang we ze bewaren en wat je rechten zijn.