— Wine & Food

VINO

Wine & Food bij wijnbar VINO in Utrecht

Hey wijnliefhebbers! Welkom bij VINO, de hotspot in Utrecht voor topwijnen en Italiaans eten. Of je nu een pro bent of net begint, bij VINO voel je je meteen thuis. Chill met een goed glas en ontdek onze toffe wijnselectie en heerlijke Italiaanse shared dining gerechten.

Wine & Dine bij VINO

Een avondje uit, een date, of gewoon relaxen na een lange dag? Kom naar VINO in Horecawarenhuis Winkel van Sinkel en laat je verrassen door onze culinaire toppers en wijnen. Check snel onze tickets voor het Winemakers diner en maak je avond compleet. See you soon bij VINO!

Openingstijden: Woensdag t/m zondag vanaf 15:00 uur

Winemakers Dinners

Duik in de wereld van wijn met onze exclusieve winemakers dinners! Op 10 oktober hosten we samen met top wijnhuizen een onvergetelijke avond. Geniet van een 5-gangen diner met bijpassende wijnen.

Prijs € 85,- per persoon (early birds: € 70,-)
Plaatsen: Beperkt, dus wees er snel bij!

Ready voor een smaakavontuur? Scoor je ticket nu via de link hieronder en mis het niet!

Wees er snel bij en koop hier je ticket!

Vanaf 1 juni is ons terras aan de werf open!

Laat de zonnestralen je gezicht verwarmen terwijl je geniet van een verfrissend glas wijn en heerlijke gerechten op ons prachtige terras aan de werf! Vanaf 1 juni verwelkomen we je bij VINO, gelegen aan de betoverende grachten van Utrecht. Neem plaats aan onze tafels langs het water en laat je betoveren door de sfeer terwijl je nipt aan uitstekende wijnen en smul van culinaire hoogstandjes. Ons terras is niet alleen een plek om te eten en te drinken, maar ook een oase van ontspanning en gezelligheid. Dus verzamel je vrienden en familie en kom langs om samen te genieten van alles wat VINO te bieden heeft. We kijken ernaar uit om je te verwelkomen voor een onvergetelijke ervaring aan de prachtige grachten van Utrecht!