— 18 Nov 2023

Smartlappenfestival met de band Pure Ellende!

Voel je de drang om je longen uit je lijf te blèren? Dan hebben we goed nieuws voor je! Op zaterdagavond 18 november is het tijd voor een onvergetelijke avond vol muziek en entertainment in het Grand Cafe van de Winkel van Sinkel, met niemand minder dan de sensationele band Pure Ellende!

Vanaf 20.00 uur zal deze Utrechtse band je betoveren met hun unieke interpretaties van de grootste hits van legendarische artiesten zoals Anneke Gronloh, Koos Alberts en André Hazes. Met tien jaar ervaring weten ze als geen ander hoe ze het publiek kunnen laten meezingen en meedeinen op deze tijdloze klassiekers.

Maar dat is nog niet alles! Deze avond belooft een spektakel te worden met interactie, humor, verrassende gastoptredens en zelfs acrobatiek. Bereid je voor op een avond vol plezier en energie, waarbij je gegarandeerd met een glimlach op je gezicht naar huis gaat.

En we hebben nog meer goed nieuws: de entree is helemaal gratis! Dus nodig al je vrienden uit en kom genieten van deze geweldige avond vol muzikale hoogtepunten.

Mis deze kans niet om samen met Pure Ellende een avond vol nostalgie, plezier en onvergetelijke momenten te beleven. Wees erbij en laat je stem horen!

Tot dan!

 

 

Datum
18-11-2023
Begin tijd
20:00:00