Fietstocht

Stadswandeling of Fietstocht

Deze activiteit is alleen te boeken in combinatie met een bijeenkomst.

Wil je meer van Utrecht zien? Kies dan voor een stadswandeling of -fietstocht en laat je door een gids naar de meest bijzondere plekjes van de Utrechtse binnenstad brengen.

Wandel of fiets met één van onze stadsgidsen door Utrecht, om meer te weten te komen over de bekende én minder bekende plekken van de historische binnenstad. Ontdek de hoogtepunten van het

centrum met het thema ‘Utrecht Hotspots’, leer meer over Utrechts unieke grachtenstructuur in ‘Grachten en Werven’ of vind de mooiste en stilste binnentuintjes met de ‘Hofjes en Kameren’-tocht. Strek de benen en geniet van al het moois dat Utrecht te bieden heeft!

Utrecht is nog veel meer dan alleen de binnenstad! Wil je Utrecht meer buiten de gebaande paden leren kennen en de verhalen van de omliggende wijken horen? Fiets dan mee met onze fietsgidsen! Ontdek Utrecht in het donker tijdens ‘Utrecht Lumen’ of leer over ‘s werelds grootste fietsenstalling tijdens ‘Utrecht Fietsstad’.

Geschikt voor 6 personen tot maximaal 20 personen. 

Tijdsduur 1 tot 1,5 uur. Prijs vanaf € 140,-

Boek via ons en ontvang 10 % korting!

Neem contact op
‘In de winkel van Sinkel Is alles te koop. Daar kan men krijgen: Mandjes met vijgen, Doosjes pommade, Flesjes orgeade, Hoeden en petten en damescorsetten. Drop om te snoepen en pillen om te …..’