Gouden Greenkey

De Green Key

Trots op het Gouden Green Key Certificaat bij Winkel van Sinkel!

De Winkel van Sinkel is vol trots op het behalen van het gouden Green Key certificaat! Wij zijn sterk toegewijd aan duurzaam ondernemen en zijn ons bewust van de impact die we hebben op de wereld om ons heen. Daarom zetten we ons actief in om onze ‘footprint’ te verminderen en het milieu te beschermen.

Als Green Key accommodatie voldoen we aan de strenge normen en richtlijnen van het internationale keurmerk voor duurzame bedrijven in de recreatie- en vrijetijdsbranche en zakelijke markt. We streven ernaar om het milieu te sparen zonder dat onze gasten hoeven in te leveren op comfort en kwaliteit.

Bij de Winkel van Sinkel hanteren we verschillende duurzame maatregelen, waaronder waterbesparing, afvalscheiding en energiebesparing. We maken gebruik van zonnepanelen, spaarlampen, lichtsensoren en timers voor airconditioning en verwarming. We minimaliseren waterverbruik en gebruiken milieuvriendelijke schoonmaakmiddelen. Dit alles met bijzondere aandacht voor uw comfort en het behoud van de natuur en het milieu.

Ons Green Key programma wordt beheerd door de Foundation for Environmental Education en in Nederland uitgevoerd door Stichting KMVK (Stichting Keurmerk Milieu, Veiligheid en Kwaliteit). Onze gecertificeerde bedrijven voldoen aan de normen die zijn gesteld door Stichting KMVK en worden regelmatig gekeurd door onafhankelijke keurmeesters.

Ontdek zelf de duurzame inspanningen en de kwaliteit van onze diensten. Kom langs bij de Winkel van Sinkel en ervaar een unieke en milieubewuste ervaring!

‘In de winkel van Sinkel Is alles te koop. Daar kan men krijgen: Mandjes met vijgen, Doosjes pommade, Flesjes orangeade, Hoeden en petten en damescorsetten. Drop om te snoepen en pillen om te …..’