Kanovaren

Stap de kano of fluisterboot in!

Deze activiteiten zijn alleen te boeken in combinatie met een bijeenkomst

Wil je Utrecht eens op een unieke manier verkennen? Stap dan aan boord van een kano of fluisterboot en ontdek de Utrechtse Gracht vanuit een ander perspectief! Het is de perfecte manier om de stad te ervaren op een rustige en sfeervolle manier.

Laat je verrassen door de verschillende karakteristieke en authentieke routes die je kunt afleggen, terwijl je geniet van de serene omgeving en de historische pracht van Utrecht. Dit avontuur is geschikt voor groepen vanaf 6 personen tot wel 120 personen!

Voor de avonturiers onder ons bieden we de mogelijkheid om in een kano te stappen. Voel de kracht van je peddels terwijl je door de grachten navigeert, en dit alles voor slechts €8,00 per persoon voor het eerste uur, met een maximum van €16,00.

Liever ontspannen en genieten van de rust? Kies dan voor een fluisterboot! Voor €75,00 kun je de eerste anderhalf uur varen, waarbij je kunt genieten van de rustige elektrische motor. En als je nog niet genoeg hebt van de serene sfeer, kun je elk extra half uur toevoegen voor slechts €25,00. De maximale groepsgrootte voor een fluisterboot is 10 personen.

Neem contact op
‘In de winkel van Sinkel Is alles te koop. Daar kan men krijgen: Mandjes met vijgen, Doosjes pommade, Flesjes orgeade, Hoeden en petten en damescorsetten. Drop om te snoepen en pillen om te …..’