Dinerkaart Lunchkaart Reserveren English Translation

Grandcafé - Restaurant

Grandcafé - Restaurant

De gezellige bedrijvigheid van de Grote Zaal vormt het hart, waar u in ons Grandcafé heerlijk kunt lunchen en dineren. Deze ruimte is zeer geschikt voor grote gezelschappen. Wist u dat de Winkel van Sinkel ook de mogelijkheid biedt tot private dining? 

Maar er is meer dan het Grandcafé! Zo is er een Cocktaillounge met een grote diversiteit aan whiskey’s, beschikt het pand over een sfeervolle Binnentuin en staat Anton’s Bar bekend om gezellig te borrelen.

Nieuw bij de Winkel van Sinkel is de Josper Grill. Onze koks lopen ermee weg en iedereen die een keer bij de Winkel van Sinkel heeft gegeten, weet waarom. Die smáák! Aangenaam: de Josper. Een regelrechte innovatie uit de Spaanse keuken. Het is een grill-oven die werkt op houtskool. En laat die houtskool nu eens de BBQ-sensatie meegeven aan vlees en vis! De grill-oven komt uit Spanje, waar veel chef-koks de Josper voor geen goud meer willen missen. Z'n stoere, ambachtelijke uitstraling doet het ook goed in de keuken van de Winkel van Sinkel. Het geheim van de Josper zit 'm in de combinatie van bakken en braden boven open vuur. Gas of elektra komt er niet aan te pas, houtskool wel.

 

> Klik hier om te reserveren

Reserveren

Reserveren kan gemakkelijk en snel via onderstaande buttons, u ontvangt dan automatisch per e-mail een bevestiging van de reservering. Maakt u een reservering voor 10 personen of meer? Dan wordt deze automatisch omgezet in een reserveringsaanvraag.