Dinerkaart Lunchkaart Reserveren English Translation

PUUR Utrecht

PUUR Utrecht

Combineer een bezoek aan de Winkel van Sinkel met een activiteit! 

De Winkel van Sinkel is hét cultureel culinair warenhuis van Utrecht. De Winkel van Sinkel heeft een 10-tal karakteristieke, inspirerende ruimtes beschikbaar voor jouw evenement of bijeenkomst, vanaf 2 tot 1400 personen. Of je nou een borrel, feest, vergadering, huwelijk of seminar organiseert, de mogelijkheden zijn eindeloos. Kies uit meer dan 250 uitjes bij Puur Utrecht en kom langs!

Puur Utrecht is een evenementenbureau vol durf, creativiteit en enthousiasme. Al sinds 1996 organiseren ze bedrijfsuitjes in Utrecht; de mooiste stad van Nederland. Verbaas je over het ruime aanbod uitjes en teambuildingactiviteiten in Utrecht zoals het Walking Dinner, het populaire Herken de Mol spel of de gezellige Borrelboot. Voor ieder wat wils! Staat jouw ideale activiteit er niet tussen? Ons creatieve team zit klaar om samen met jou het ideale bedrijfsuitje te bedenken en jouw dag in Utrecht onvergetelijk te maken!

Zij begrijpen dat je bedrijfsuitje in Utrecht méér dan geweldig moet zijn. Bij organiseren gaat het om gevoel, beleving en strakke planning. Jij vertelt Puur Utrecht wat voor effect je graag wilt. Zij kijken verder dan het internet en onze neus lang is. Met ervaring en inlevingsvermogen. Zij zorgen voor een vrijblijvende offerte in je mailbox, frisse blik en strenge budgetbewaking. Wij helpen je graag verder. 

  • Teamuitje
  • Personeelsuitje
  • Teambuilding
  • Groepsuitje
  • Jubileumfeest
  • Bedrijfsfeest

Ga naar www.puurutrecht.nl voor de mogelijkheden. 

PUUR Utrecht