— Winkel van Sinkel

Meeting for trees

Meeting for trees

Bij Horecawarenhuis Winkel van Sinkel geloven we in duurzaamheid en het nemen van verantwoordelijkheid voor onze impact op het milieu. Daarom hebben we in samenwerking met Meetings for Trees een speciale mogelijkheid voor onze gasten om te kiezen voor een duurzame meeting of event en de CO2 uitstoot van hun bijeenkomst (gedeeltelijk) te compenseren.

Als boeker van een bijeenkomst bij Winkel van Sinkel kun je een gepast aantal bomen laten planten, afhankelijk van het aantal deelnemers van de bijeenkomst. Deze bomen dragen bij aan het compenseren van de CO2 uitstoot die gepaard gaat met de bijeenkomst. Op deze manier dragen we samen bij aan een groenere wereld en het behoud van onze natuurlijke omgeving.

Meetings for Trees is gespecialiseerd in het compenseren van CO2 uitstoot door het planten van bomen. Door deel te nemen aan dit initiatief, kun je als gast van Winkel van Sinkel een positieve impact hebben op het milieu en tegelijkertijd genieten van een succesvolle en duurzame bijeenkomst.

Kies voor een duurzame meeting of event bij Winkel van Sinkel en draag bij aan een groenere toekomst. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken en samen te werken aan een meer duurzame en verantwoorde wereld.

 

‘In de winkel van Sinkel Is alles te koop. Daar kan men krijgen: Mandjes met vijgen, Doosjes pommade, Flesjes orangeade, Hoeden en petten en damescorsetten. Drop om te snoepen en pillen om te …..’