Rondvaart

Combineer een rondvaart met een barbecue of walking dinner in Horecawarenhuis Winkel van Sinkel

Combineer een rondvaart bij Schuttervaer Utrecht met een spectaculaire barbecue of verfijnd walking dinner in de prachtige binnentuin van het Horecawarenhuis Winkel van Sinkel. Ideaal voor groepen van 20 tot 70 personen!

Laat je groep betoveren door een onvergetelijke ervaring in Utrecht. Begin met een ontspannen rondvaart bij Schuttervaer en bewonder de iconische grachten van Utrecht. Terwijl je geniet van de schitterende omgeving, creëer je herinneringen die je groep nog lang zal koesteren.

Na de rondvaart is het tijd om te genieten van een heerlijke barbecue of walking dinner in de prachtige binnentuin van Winkel van Sinkel. Speciaal ontworpen voor groepen van 20 tot 70 personen, biedt deze locatie de ideale setting voor een gezellig samenzijn. Proef de smaakvolle gerechten, bereid met zorg en aandacht, terwijl je omringd wordt door de groene pracht van de binnentuin.

Of je nu kiest voor een sappige barbecue met een uitgebreid assortiment aan vlees, vis en vegetarische opties, of een verfijnd walking dinner met culinaire hoogstandjes, de smaakpapillen van je groep zullen geprikkeld worden. Laat je verrassen door de perfecte combinatie van heerlijk eten, een unieke locatie en gastvrijheid van wereldklasse.

Tijdens je bezoek aan Winkel van Sinkel kun je genieten van een welkomstdrankje en een rondleiding door dit historische horecawarenhuis. Laat je fascineren door de prachtige architectuur en de rijke geschiedenis van deze unieke locatie.

Combineer een rondvaart bij Schuttervaer Utrecht met een onvergetelijke barbecue of walking dinner in de binnentuin van Winkel van Sinkel. Ideaal voor groepen van 20 tot 70 personen!

Boek vandaag nog en maak van jullie groepsuitje, bedrijfsevenement of speciale gelegenheid een succes dat nog lang zal worden herinnerd.

Neem snel contact met ons op en wij maken een voorstel op maat voor je!

Neem contact op
‘In de winkel van Sinkel Is alles te koop. Daar kan men krijgen: Mandjes met vijgen, Doosjes pommade, Flesjes orgeade, Hoeden en petten en damescorsetten. Drop om te snoepen en pillen om te …..’