— Winkel van Sinkel

Too Good to Go

Too Good To Go

Voedselverspilling tegengaan bij evenementen met Too Good To go.

Bij ons streven we naar een wereld zonder voedselverspilling, ook tijdens evenementen. Elke dag wordt er gigantische hoeveelheden onverkocht voedsel verspild in restaurants, supermarkten, cafés en winkels, simpelweg omdat het overblijft. Daarom werken wij samen met Too Good To Go, een initiatief dat zich inzet om voedselverspilling tegen te gaan.

Met de Too Good To Go-app kun je eenvoudig een verschil maken en verrassingspakketten met goed eten redden. Deze pakketten bevatten heerlijk voedsel dat anders zou worden weggegooid. Door de app te gebruiken, kun je bijdragen aan het verminderen van voedselverspilling en tegelijkertijd genieten van smakelijke maaltijden.

Elk jaar wordt er wereldwijd 2,5 miljard ton voedsel verspild. Samen dromen we van een planeet waarop geen voedsel verloren gaat en waar iedereen toegang heeft tot voldoende en gezond voedsel. Door samen te werken met Too Good To Go en gebruik te maken van hun innovatieve app, kunnen we een positieve impact hebben op het verminderen van voedselverspilling.

Help ons om voedselverspilling bij evenementen tegen te gaan. Download de Too Good To Go-app en red verrassingspakketten met goed eten. Samen kunnen we een verschil maken en streven naar een duurzame toekomst zonder verspilling.

 

 

‘In de winkel van Sinkel Is alles te koop. Daar kan men krijgen: Mandjes met vijgen, Doosjes pommade, Flesjes orangeade, Hoeden en petten en damescorsetten. Drop om te snoepen en pillen om te …..’