Dinerkaart Lunchkaart Reserveren English Translation

Nachtwinkel

Elke zaterdag en enkele andere dagen wordt er een feest georganiseerd! 

> Ga naar Nachtwinkel

Agenda

Benieuwd naar onze aankomende events? Bekijk dan onze agenda! Hier vindt u een overzicht van alle clubavonden en culturele activiteiten in de Winkel van Sinkel.

> Ga naar Agenda

Cultuur

Ook op cultureel gebied heeft Utrecht veel te bieden! De Winkel van Sinkel neemt uitgebreid deel aan Utrechts Culturele Zondagen en de vele festivals die de stad kent. 

> Ga naar Cultuur

Uitgaan & Vermaak

Uitgaan in Utrecht? 

Bekijk onze uit agenda voor de leukste evenementen.

Een bezoek aan onze winkel is de moeite waard! Ontdek ons in een monumentaal pand aan de sfeervolle Oudegracht

Uitgaan op een unieke locatie middenin het centrum van Utrecht. 
Uitgaan of jezelf vermaken is bij de Winkel van Sinkel heel goed mogelijk. Elke zaterdag en enkele andere dagen wordt er een feest georganiseerd. Elke vrijdag vanaf 20.00 uur organiseren wij BRRLTIJD, een vrijdagmiddagborrel met DJ!

Bezoek onze Nachtwinkel, de nachttempel van Nederland
Volgens velen is de Nachtwinkel een van de mooiste locaties om lekker uit je dak te gaan. Onze [Club]Nachtwinkel werd meerdere malen genomineerd voor Nachttempel van Nederland. Check onze agenda voor de programmering. Enkele feesten die regelmatig bij ons gevierd worden:

  • Candyshop
  • Latin Lovers 
  • Techhouse
  • We All Love 80’s 90’s en 00’s. 

Naar onze Nachtwinkel >>

Beleef onze Winkel en dompel je onder de Utrechtse gezelligheid.

Als je onze uit agenda bekijkt zie je direct wat er op dit moment te beleven valt. Ook via onze sociale media houden we je graag op de hoogte van de allerleukste evenementen. Uitgaan kan ook tijdens onze clubavonden en andere culturele activiteiten die we maandelijks voor je organiseren. 

Waarom de Winkel van Sinkel?

De Winkel van Sinkel zorgt voor een unieke beleving, waar lekker eten, borrelen en uitgaan samenkomen met een continu variërend aanbod van activiteiten, muziek & dans. 

Tevens kunnen wij een mooie locatie voor uw receptie, bruiloft, feest of zakelijke bijeenkomst verzorgen. 

Monumentaal pand

De Winkel van Sinkel bevindt zich in een uniek, monumentaal pand, aan de sfeervolle Oudegracht in hartje Utrecht. Een beleving op zich. 

Eten & Drinken

Geniet bij de Winkel van Sinkel. Bij ons eet en drink je op een unieke locatie middenin het centrum van Utrecht. Laat je verrassen en geniet van een heerlijke lunch. Neem plaats in onze binnentuin, in de Cocktaillounge of Anton's Bar. 

Zalen & Evenementen

Iets te vieren? Voor elk evenement is er bij ons een geschikte zaal te vinden. De variatie is enorm en de mogelijkheden zijn eindeloos. Een betekenisvolle beleving voor elke bezoeker is altijd ons uitgangspunt. 

Agenda

Wil je weten wat er op de agenda staat bij de Winkel? Neem dan snel een kijkje in onze agenda waar je alle evenementen kunt vinden. Blijf ook op de hoogte via onze social media kanalen, daar lees je als eerste welke evenementen er op de planning staan en welke je absoluut niet mag missen. 

Uitgaan & Vermaak