Zaalverhuur Utrecht

Zaalverhuur Utrecht

Zaalverhuur Utrecht bij de Winkel van Sinkel: dé locatie voor jouw evenement!

Ben je op zoek naar een sfeervolle locatie voor jouw evenement in Utrecht? Dan is de zaalverhuur bij horecawarenhuis Winkel van Sinkel de perfecte oplossing! De Winkel van Sinkel is al sinds 1839 een begrip in Utrecht en biedt een prachtige ambiance voor elk type evenement.

Onze zalen zijn geschikt voor diverse gelegenheden zoals vergaderingen, congressen, private diner, huwelijksceremonie-receptie of diner, verjaardag of feest. Of je nu een intieme bijeenkomst organiseert of een grootschalig evenement, bij de Winkel van Sinkel hebben we een zaal die perfect past bij jouw wensen.

Onze locatie is centraal gelegen in Utrecht en is gemakkelijk bereikbaar met zowel de auto als het openbaar vervoer. Onze zalen zijn van alle gemakken voorzien en bieden een unieke combinatie van historische en moderne elementen. Zo beschikt elke zaal over professionele licht- en geluidsapparatuur, airconditioning en een eigen bar.

Onze ervaren eventmanagers staan voor je klaar om jouw evenement tot in de puntjes te verzorgen. Of het nu gaat om de catering, de techniek of de aankleding van de zaal, wij zorgen ervoor dat alles tot in de details is geregeld.

Kortom, ben je op zoek naar een sfeervolle en professionele locatie voor jouw evenement in Utrecht? Kies dan voor de zaalverhuur bij de Winkel van Sinkel en maak van jouw evenement een onvergetelijke ervaring! Neem gerust contact met ons op voor meer informatie en het bespreken van de mogelijkheden.